Flaires de Canvi Part 1 - La reunió de campanyes Part 2
“... i ara passem a l'àrea de Serveis. Comencem pel trànsit. Connectem amb l’Eva Pastor, des de la sala de seguiment de les càmeres de les principals carreteres del país. Mal dia pels conductors, oi Eva?

Doncs realment és un matí força complicat, Joaquim, sobretot pels vehicles que circulen per la part sud de la ciutat. L'accident de la B23 ha creat cues quilomètriques, però és que la via alternativa, l'accés per la nacional, està congestionat pels nous talls de trànsit provocats per les obres de la línia 9...”

M'ho podien dir abans, aquests de la ràdio, que tallaven també la nacional... Sempre arriben tard els avisos dels trànsit!

La Sònia arribarà de nou tard a la feina, i en el darrer mes ja comença a ser la norma. Fa més de tres semàfors que no es mou ni un metre. Mira l'hora. Les 9:09. Agafa la blackberry de la bossa i comprova que li queden 5 minuts per arribar a la reunió sobre les campanyes de Nadal. Cerca el mòbil de la Mireia al registre de trucades i activa el mans lliures.

  • Sònia? Ja arribes?
  • No, guapa, estic enganxada a les obres de Collblanc. Tu has arribat bé?
  • Sí, sí, he arribat abans de les 8. Volia repassar els plans de mitjans de “Young Taste”.
  • Doncs t'has lliurat d'una bona!
  • No t'amoïnis, dona. Ja arribaràs...
  • Vindrà el Marcel a la reunió?
  • Sí, és clar. I també vénen els directors de tots els segments.
  • Vaja... intentaré arribar al més aviat possible...
  • D'acord, Sònia. Fins ara.

La Mireia s'abocava a la feina. Portava uns quants mesos sense parar, i s'havia convertit en l’ombra del Marcel, que dirigia Soft, una de les empreses líders en perfumeria i cosmètica del país. No feia ni dos mesos que l’havien promocionat des de Gerent de Producció a Directora de Distribució. De fet, sota aquest nom, havia de supervisar tota la producció, logística, màrqueting i qualitat de més de quinze línies de productes. La Sònia era Gerent de Màrqueting des de feia uns quatre anys i aquest gener) no havia estat el seu millor mes. El Pau, el seu fill de set anys, havia agafat la grip A i s'havia passat tres dies a 39. A més, el marit havia caigut amb només dos dies de diferència i havia provocat un daltabaix en la complicada logística de la família. La Júlia, almenys, havia pogut anar a l'escola tots els dies, tot i que no ho va tenir fàcil per preparar-se els controls de cinquè de primària.

Les 9:25 i només ha avançat 20 metres. La Sònia decideix abandonar el cotxe i agafar el tram per arribar a les oficines de l'Illa al més aviat possible.