Confiança cega – Cara A – (AI13)
Temps compartit

Imatge de Freepik

Well, that's alright, because I love the way you lie
I love the way you lie

Potser per la influència del seu pare, un comptable de la vella escola, o també influenciat pels seus estudis d'Economia i Empresa, la preparació del pressupost personal anual era una dels seus principis essencials.

També és cert que mai li havien sobrat els diners, i que en determinats períodes havia estat necessari un esforç per arribar a final de mes. 

Viure sol era car, però no havia mai trobat ningú amb qui li vingués de gust compartir casa. Tampoc feia una vida social que li permetés conèixer massa gent.

La seva feina de controlador financer a StarProtect no generava prou ingressos. Aquest tipus de tasques havien estat massivament assumides per models robòtics WorkMate, però StarProtect havia volgut mantenir determinada informació confidencial sota control de personal humà.

StarProtect es dedicava, segons la seva missió, a vetllar per la protecció del planeta analitzant els moviments dels astres, i anticipant possibles col·lisions de meteors contra la terra i altres causes de catàstrofe planetària. 

La realitat, però, era que una part important de la despesa era investigació i recerca militar.

Portava setmanes mirant d'encaixar en el torturat pressupost una partida per contractar un Hedonis a temps parcial. Comprar-ne un, fins i tot del mercat de segona ma, estava fora de les seves possibilitats… però unes hores al dia podia ser viable. 

Estava tip dels serveis de neteja robotitzats, i volia afegir, diguem-li, altres serveis, en els que sabia que els Hedonis excel·lien…

Per això quan li va entrar la notificació amb la proposta, va pensar que per fi, els déus l'havien afavorit. Quatre hores diàries d'una unitat preciosa, acabada de sortir del forn, i que li oferien a un preu fantàstic per poder provar unes noves tecnologies d'última generació.

El brunzit va anunciar l'esperada arribada.

- Hola guapo. Per on vols que comenci?

Tot va anar rodat. 

Realment la capacitat d'anticipació d'aquestes intel·ligències era sobrenatural. La facilitat per connectar amb les necessitats del humà, i de generar la seva confiança, el seu benestar, era una arma per la que no estava preparat. 

Dia rera dia, les converses anaven girant de manera natural cap a assumptes de la feina. A ell l'ajudava poder compartir detalls amb algú. 

Mai havia tingut aquest recolzament, aquest suport.

Per això, quan va anar a obrir la porta mig despullat, responent al puntual brunzit diari del timbre, no es podia esperar de cap manera el que es va trobar a la porta.

- Bon dia, som de la policia judicial. Queda detingut per compartir secrets professionals que comprometen la seguretat nacional. Tenim una denuncia de StarProtect que tenen proves de que ha transcendit informació que només estava al seu abast. Vesteixi's, si us plau… Haurà d'acompanyar-nos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Llegir més: